Onthaasten in onze prachtige Ardennen

2024 begint goed ingevuld te raken. Denk nu aan je reservatie, de sfeervolle kerstdecoratie hangt alvast tot midden februari! Gelieve even de beschikbaarheid te raadplegen op de kalender van deze website, zo ziet u dadelijk of uw gewenste periode vrij is. Hopelijk tot snel in the Lodge ! Benjamin, Audrey en Ludovic.

Welkom in vakantiewoning The Lodge

Een super gezellige vakantiewoning voor 9 personen. In jagershoeve "The Lodge" gelegen naast een groot veengebied aan de rand van het kleine dorpje Les Tailles, deelgemeente van Houffalize, geniet u hier van ultieme rust en pure natuur.

Een duik in de jacuzzi, binnenzwembad of ontspannen in de sauna na een deugddoende wandeling, dit is genieten!
Tijdens de koude wintermaanden brengt u gezellige uurtjes door met familie of vrienden rond de kampvuurkring, terwijl in de open keuken de lekkerste gerechten worden klaargemaakt...
Deze alleenstaande woning met 8000m² tuin op ca 640m hoogte in het kleine dorpje Tailles, bekend door z'n talrijke edelherten en vele sneeuw in de wintermaanden staat op amper 5 minuten van de skipiste van Baraque de Fraiture en 10 minuten van La Roche en Houffalize. De perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie in een woning waar luxe en landelijke sfeer troef zijn.

Honden gratis welkom!

Tot binnenkort, Audrey en Ludovic